Komentari pacijenata

Komentirani doktor: Blaženka Nekić na portalu najdoktor.com

Veliko hvala dr Blaženki Nekić na pomoći i uputama koje mi je pružila. Nastradala sam neposredno prije pandemije koja je zavladala svijetom. Naručivala sam se uporno i za kratko vrijeme sam odbijena. Teško sam se osjećala, a tegobe su se pojačavale. Ovdje sam primljena u kratkom roku i dobila sam terapije koje sam obavila i odgovarale su mi. Osjećam neizmjernu toplinu pristupa svih zaposlenika u ovoj ordinaciji, od prijema, pregleda i odlaska. Svugdje sam u svom liječenju bila kao na traci a ovdje je vrijeme određeno samo za mene i tako temeljita obrada koju mi doktorica pruži je potrebna svakom pacijentu. Trebaju se svi ugledati na Vaš način rada. Još jednom veliko Vam hvala.

 Pohvala za rad u poliklinici, za vaše osoblje. Vrlo rado se vraćam i dolazim već deset godina. Veliko hvala za vašu stručnost te brigu o našem zdravlju jer ono nam je najvažnije. Želim vam uspješnu godinu i sve ostale godine koje ćemo se s radošću viđati.

 Poštovani i cijenjeni, Ne znam koju riječ da upotrijebim za vaše osoblje, takvu uslugu, ljubaznost duge godine nigdje nisam doživjela. Zahvaljujem se svima od doktorice do sestara. Predivni ste, hvala na svemu.

 Zahvaljujem dr Nekić Blaženki na zdravstvenoj pomoći koju je meni pružila svojim znanjem, iskustvom i savjetima zbog moje bolesti, toplim riječima koje mi daju snagu ići “dalje”, to mi puno znači- Napominjem da ovakvu stručnost i ljubaznost još nisam doživjela, ophođenje sa pacijentom je na najvišem nivou i za to Vam puno hvala. Zahvaljujem timu koji radi u ambulanti dr Nekić na velikoj ljubaznosti. Hvala vam na pomoći. hvala na svemu.

Meni je doktorica Nekić super. Oduševljena sam profesionalnošću, pristupačnosti, komunikacijom. Kada dođem na pregled opušteno pričamo o svemu i na sva pitanja lijepo odgovori, sve objasni i uvijek uz smiješak. Kad bismo imali barem više ovakvih profesionalaca za doktore, zdravstvo bi nam procvalo!!!

Prvi put dolazim kod dr Nekić gdje mi je obavljen detaljan pregled uz veliko zadovoljstvo i svu pohvalu. Izuzetno zadovoljna i zahvalna na ljubaznošću i profesionalnom radu.

Htjela bih se zahvaliti super profesionalnom, organiziranom, ljubaznom i stručnom osoblju. Također želim zahvaliti doktorici na strpljivosti, slušanju pacijenta i danom vremenu, što je rijetkost. Svi doktori su OK jer nam pomažu i spašavaju život. Zadana terapija je dosta efikasna i pomaže. Hvala svima i puno uspjeha u vašem radu.

Pohvalila bih dr. Nekić i cijeli tim fizioterapeuta. Nakon ozljede prednjih križnih ligamenata koljena liječnica me vrlo temeljito pregledala, dijagnosticirala problem i u najkraćem roku zajedno sa svojim timom osposobila za normalan život. Zahvalna sam na ljubaznosti, pruženoj pomoći i nadasve poboljšanoj kvaliteti života. Moram napomenuti kako mi je bio gušt ići na bolne terapije jer je osoblje fenomenalno. Uz maksimalnu profesionalnost, spremni na pomoć, toplu riječ i šalu. Napominjem kako sam se prije liječenja u klinici dr. Nekić pokušala liječiti u Božidarevićevoj bolnici i na Šalati ali njihova osposobljenost se ne može mjeriti s osposobljenošću klinike dr. Nekić. Drago mi je da mi se uz terapije na uputnicu dodatno ponudilo i plaćene terapije jer je sve utrošeno u pozpunosti vraćeno kroz bolju mobilnost koljena! Hvala na svemu!
Nakon teške ozljede( presječen živac,arterija, vena i mišići unutarnje strane desne podlaktice) došao sam na pregled kod dr. Nekić. Bio sam bez osjeta i pokreta u desnoj šaci. Detaljnim pregledom,određenom terapijom visoke tehnologije u kombinaciji sa vježbama i tehnikama mekih tkiva već nakon tri mjeseca mogao sam koristiti ruku za pisanje olovkom i računalom. Danas nakon 16 mjeseci ruka mi u potpunosti funkcionira,još se provodi terapija za finu motoriku. Sve to mogu zahvaliti predanom i profesionalnom radu dr. Nekić kao i svim terapeutima u poliklinici. Veliko im hvala na svemu!
Jako je ljubazna i stručna, nježna kod pretraga i sistematična, baš se vidi da voli svoj posao. Oduševio me njezin srdačni pristup i energičnost. Imam samo rijeci hvale za Dr. Nekić!
Najbolja doktorica, nadasve stručna u svome poslu, predana, suosjećajna. U kratko rečeno jedna divna osoba koja voli ono što radi!
Doktorica je jedna izuzeztno smirena i stručna osoba koja mi je pomogla u mnogim mojim problemima sa zdravljem!
Doktorica Nekić je izvrsna i profesionalna u svom poslu. Bio sam kod nje jednom i nakon što sam imao bolove 2 mjeseca, otklonila ih je s nekoliko pokreta. Vjerojatno je to kratkoročno, ali svakako je veliko olakšanje.
Svakako preporučam doktoricu,. Za nju se može reći da je doktorica stvarno pogodila svoju profesiju jer je stručna i detaljna u svojem poslu!
Ja se nisam još susreo sa kvalitetnijom doktoricom. Ima visok stupanj emocionalne inteligencije što nažalost manjka mnogim doktorima u Hrvatskoj!
Došla sam k doktorici Nekić s jakom upalom ramena, suze su mi išle pri samoj pomisli da pomaknem ruku. Doktorica je nakon kratkog, ali temeljitog pregleda, postavila dijagnozu i odredila terapiju tijekom koje je u roku 7 dana bol gotovo potpuno nestala. Sestre su susretljive, simpatične i obzirne. Odlična usluga, stručnost i empatija prema pacijentu. Veliko hvala! Preporučam!
Danas sam bila kod dr.Nekic i naprosto osjecam potrebu javno pohvaliti njezinu strucnost,predanost i ljubaznost.Imala sam mjesecima bolove u ramenu i nakon ugodnog razgovora dr.Nekic je napravila par poteza i ja sam ponovno mogla rukom napraviti svaki pokret….beskrajno sam zahvalna
Iskrenuo sam prije mjesec dana skočni zglob lijeve noge, odmah otišao u bolnicu na Hitnu, slikali zglob sa RTG, bio na pregledu, pa na kontroli i opet slika RTG i pregled u bolnici, otišao kod Ortopeda na pregled, bol i sporost povlačenja otekline zgloba i da nitko nije skužio da mi je izčašcen skočni zglob!? Po preporuci svoje Doktorice ( zbog liste čekanja od tri mjeseca ) otišao dogovoriti fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u Polikliniku Doktorice Blaženke Nekić i žena mi na pregledu namjesti skočni zglob! Nisam mogao od čuda, bez slika RTG koju mi naravno nisu dali, bez nalaza Ultrazvuka čiji termin imam tek za koji mjesec u jednoj od bolnica. Nisam mogao vjerovati da sve vrijeme to nitko nije vidio!? Kažu da se na zdravlju ne zahvaljuje ali zato na znanju i na ljudskosti da! Hvala vam jer vi i vaš tim imate toga u izobilju!
Doktorica ima divan odnos s pacijentima. Ljubazna i fina, što je najvažnije puna je znanja. Sve probleme sam riješila.
Doktoricu Nekić mogu ocijeniti samo najboljim ocjenama i preporučila bih je svima koji imaju bilo kakvih problema za koje je potreban fizioterapeutski tretman. Pruža širok raspon terapija koje nisam susrela niti u jednoj drugoj ambulanti, a svakome pacijentu pristupa na individualan način. Jako mi je pomogla pri kroničnim problemima sa skočnim zglobom i koljenom – terapija mi je pomogla da se uopće mogu kretati i barem jedanput godišnje idem na kontrolne preglede koji me održavaju “u pogonu”. Pohvalila bih također ljubazan odnos spram pacijenata – doktoričin, ali i svega osoblja, i mogu se na koncu prodružiti ostalim pohvalama koje sam čula u ambulanti, ali i vidjela na ovome potralu.
Velika je čast mi je što sam upoznala dr. Nekić. Doktorica je profić i mogu sa zadovoljstvom reći da je odličan dijagnostičar, ljubazna i efikasna u poslu.
Kod dr. Nekić sam liječila sam se 2006. i 2007. Ostala mi je u sjećanju kao vrstan fizijatar, koji ima dovoljno vremena i strpljenja objasniti pacijentu sve što ga zanima.
Doktorica ima divan odnos s pacijentima. Ljubazna i fina, što je najvažnije puna je znanja. Sve probleme sam riješila
Najbolja doktorica! Doktorica koja je mnogima olakšala život. Pedantna, profesionalna, stručna i odana svome poslu!!
Rijetko se naiđe na ovakvu liječnicu, ljubazna, pristojna, istinski zainteresirana za pacijenta, puna znanja (ne samo u svojoj specijalizaciji)
O svojoj dugogodišnjoj doktorici mogu samo napisati da je profesionalac. Odlična ekipa, dijagnoza, terapija, savjet i osmjeh! Svaka čast!!
Razborita, organizirana doktorica s jako velikim znanjem. Uvijek je dostupna što je također jako bitno. Svima preporučam,ukoliko im zatreba specijalista fizijatar. Ako ću trebati, ponovno bih došla s povjerenjem!
Dr. Nekić je izuzetno stručna doktorica fizikalne medicine, ali i izuzetno pozitivna kao osoba. Maksimalno se trudi da pomogne i olakša boli kod svakog pojedinačnog problema. Uz stručnost svakako bih napomenula vrhunsku pristupačnost svakom pacijentu. Uz doktoricu je stručan i iskusan tim, izuzetno dobro uigrana ekipa Ako razmišljate kome fizijatru krenuti za rješenje problema mišićno-koštanog sustava, onda je to sigurno dr. Nekić
Doktorica je veoma detaljna. Baš o svemu te ispita i proanalizira. Trudi se da nađe riješenje za svaki problem,bez obzira što zbog toga niste došli kod nje. Vaš problem sagleda u cjelini. Puno je lakše kada znaš kako dalje, a ne lutati od vrata do vrata. Zato joj velika hvala, uštedjela mi je i novaca i vremena.
Svakome bih preporučila dr. Blaženku Nekić: stručna, odličan dijagnostičar, pažljivo sluša i sve objasni pacijentu, ima odlično opremljenu ordinaciju, temeljita, strpljiva, puna je blagosti i suosjećanja, etična,.ima izuzetno ljubazne i dobro obučene fizioterapeute. Po svemu zaslužuje da bude najdoktor.
 Zahvaljujući dr. Blaženki Nekić i njezinom osoblju, njihovoj stručnosti, profesionalnosti, osposobljenosti i dugogodišnjem iskustvu danas moj sin opet hoda samostalno uz pomoć samo jedne podlaktne štake, a očekujemo da će daljnjim terapijama kod doktorice Nekić opet samostalno hodati.

Nakon ozljede vratne kralješnice (prijelom C6 kralješka i nagnječenje leđne moždine) i oporavka u Varaždinskim toplicama iz kojih je izašao uz jako otežano i ograničeno kretanje, te vidljiv poremećaj ravnoteže, nastavili smo njegovu rehabilitaciju kod dr. Blaženke Nekić. Sada poslije tri mjeseca uzastopnih terapija moj sin se i dalje oporavlja, te očekujemo da će uz daljnje terapije i do sada dobre terapijske rezultate prohodati samostalno kao prije sve zahvaljujući profesionalnosti vrhunskom timu koji okuplja dr. 

 Sve pohvale za dr. Nekić od stručnosti, ljubaznosti i odnosu pacijent – doktor. Osim očitog iskustva i stručnosti ima u sebi ono nešto, što je nama pacijentima jako bitno, a to je topao i ljudski pristup pacijentu-čovjeku. Golubović
  Nemam rijeći kojima bih pohvalio rad doktorice Nekić i njezinog osoblja. Od samog prijema, brzog naručivanja, pregleda do fizikalne obrade. Sve za 5+. Stručno, strpljivo, ljubazno i uvijek pristupačni svakom pacijentu.
  Doktorica je prekrasna,strpljiva,stručna te divna i puna razumijevanja prema svim pacijentima. Što je najvažnije ulijeva povjerenje i osječaj sigurnosti u svoje odluke koje su se uvijek pokazale ispravnima!
 Dr. Nekić je liječnik u pravom smislu te riječi. Osim vrhunskog poznavanja svoje specijalnosti, kod nje ne postoje nepoznanice u sveobuhvatnoj medicini. Njezin pregled je istovremeno i psihoterapija. U kontaktu s pacijentom odaje dojam istinskog intelektualca, liječnika zainteresiranog za tegobe pacijenta i osobe koja zajedno s pacijentom dijeli radost kada se tegobe povuku nakon tretmana kojega je ordinirala. Česti pratitelji liječničke struke-narcizam i taština, kod dr. Nekić su neprimjetni. Uz nju, za dobre terapijeske rezultate je zaslužan tim vrhunskih terapeuta, koje osim znanja, zrače ljubaznošću i profesionalnošću uz izuzetan trud i zalaganje za svakog pacijenta. Tko jednom posjeti ovu polikliniku, u slučaju ponovne potrebe će znati na koja će vrata “zakucati”.

Komentirani doktor: Blaženka Nekić na portalu najdoktor.com

Poliklinika “dr. Blaženka Nekić” , profesionalna i stručna obrada pacijenata sa puno strpljenja i humanosti. Doktorica Nekić radi i preko uputnice tako da se ne mora dodatno plaćati usluga koja je vrhunska.Treba naglasiti da se za liječenje posljedica prometne nezgode koja je priznata kao ozljeda na radu nakon stručnog pregleda dr. Nekić NE ČEKA ZA TERAPIJE !!! Termin se odmah dobije jer IMATE PREDNOST ….to nisam doživjela nigdje od kad se lječim; u Domu zdravlja čekala sam duže vrijeme za terapiju sa istom osnovom povrede na radu. 

 Dr. Nekić je mađioničar uz to što je vrlo ljubazan liječnik. Nakon njene masaže bila sam 15 tak godina mlađa! 

 Izuzetno pozitivno iskustvo. Doktorica je razgovorljiva, ljubazna i vrlo profesionalna. Ambijent i osoblje koje provodi fizikalnu terapiju ugodno, rezultati terapije izvrsni.

 Veoma organizirana ambulanta. Doktorica i njen tim su jako ugodni i predani svojim pacijentima. Veoma strpljivi prema starijima. Sve što se tiče pacijenta će napraviti. Ja sam ovom ambulantom potpuno zadovoljna.